Dátum: 2024 április 24. (szerda) | György

hírek

SZAVAZZ TE IS KÁKOSY OLÍVIÁRA

Karate szakosztály 2023-12-19

Tudtad, hogy van olyan kategória az Év Sportolója Gála szavazáson, amelyről nemcsak a sportújságírók, hanem akár TE magad is dönthetsz?! Bizony, az „ÉV SPORTPILLANATA” ilyen, hiszen ezen a téren a sportszerető közönség véleménye a legfontosabb! 

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy idén egy parasport pillanat is felkerült a tíz legemlékezetesebb momentumot felelevenítő listára: Kákosy Olívia méltán szerepel a legjobbak között, hiszen nagyszerű formagyakorlatának bemutatása után neki szólt a Himnusz a budapesti rendezésű integrált karate világbajnokságon. DE nem szeretnénk itt megállni: a célunk, hogy Olívia győzelme a legjobb három pillanat közé kerüljön, és bemutassák a közönségnek a Gálán január 8-án az Operaházban és az M4 Sport műsorán!

Kérlek segíts bennünket ebben, és add le a szavazatod „Kákosy Olívia parakaratéka világbajnoki aranyérmére” az alábbi linken: 

https://m4sport.hu/cikk/2023/12/18/vb-aranyat-ero-vedes-szoboszlai-szoloja-44-eve-vart-vilagbajnoki-cim-az-ev-sportpillanatat-keressuk?fbclid=IwAR3ZB3vJ0h6XaU4xT6wRqN697tj_LDar1XykF1Ldo9s0pqjoCyCmF5r8e0k

Mutassuk meg, hogy „együtt erősebbek vagyunk, mint valaha!” Köszönjük Neked!

 

Képek

Kispest Open 2015 Strandröplabda Torna című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41