Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

NÉGY KARATÉSUNK IS BEJUTOTT A VILÁG LEGJOBBJAI KÖZÉ

Karate szakosztály 2022-02-22

Elkezdődött a 2022-es évad a karate legrangosabb versenysorozatában a Karate1 Premier League-ben. A súlycsoportonként legjobb 32 versenyzőt felvonultató viadalon az UTE-t 4 sportoló képviselte, és mindannyian megmutatták, hogy a világ élvonalát képviselik.

Tadissi Yves Martial:

Tavaly ősz óta minden világversenyen éremmeccset vívott (ami rendkívüli kiegyensúlyozottságról árulkodik a legmagasabb színvonalon egy végletekig kiélezett mezőnyben) Martial a mostani versenyen is eljutott az érem meccsig! Az olasz Luca Maresca azonban hajszállal jobb volt sportolónknál így az előkelő 5. helyet sikerült megszerezni.

Pap Dorottya:

Csapatunk legfiatalabb képviselője most nem jutott túl a selejtezőn, de a felnőtt VB. 7. helyezett sportolónk most is megmutatta, hogy a világ legjobbjai közé verekedte be magát.

Kiss András:

Csoportjában keresztbeverés és pontegyenlőség alakult ki, és ez most nem a versenyzőnknek kedvezett, így elmaradt a továbbjutás, de Andris már többször megmutatta, hogy súlycsoportjában bárkit képes megverni, ezért juthatott, a világ legjobb 32 versenyzője közé.

Nagy Botond: 

A jelenlegi hazai legjobb formagyakorlatos marokkói és japán ellenféllel került egy csoportba. Botond marokkói ellenfelénél jobbnak bizonyult, azonban a japán Moto még túl nagy falatnak bizonyult. Mivel a csoportból csak egy versenyző juthatott tovább, így az értékes csoportmeccs győzelemmel kellett beérnie Botondnak, amivel megszilárdította helyét a világ legjobb 32 katása között.

Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő mestereiknek, további eredményes felkészülést kívánunk a legközelebbi világversenyekre.

Fotón: (Tadissi Yves Martial (kumite -67 kg) Módos Viktória (edző) Kiss András (kumite -60 kg)

 

Képek

2014. december 4. - Mikulás ünnepség című gallériából ízelítő

Videó

Sportolj velünk az UTE szakosztályaiban!

UTE az utánpótlásért alapítvány - 1%

Mi az, amivel megőrizheted a gyermekeid egészségét?
Mi az, amivel segítheted olimpikonjaink felkészülését?
Mi az, amivel segítheted kedvenc klubodat?
Mi az, amit igyen adhatsz tavalyról?

UTE az utánpótlásért Adószám: 18165159-1-41